måndag, november 06, 2006

Dags för julstress eller?

Började skissa lite på Linus nya hemsida, ny design bara så adressen är den samma. Tänkte köra lite jul/vintertema, så insåg jag att jag måste börja köpa julklappar snart! Stress stress stress! Har inte råd med julklappar.. gah! En julklapp är klar, den till kusin Jenny. Köpte jag väl i September eller Augusti..

Försöker också komma på vad jag skall önska mig, fyller ju år dessutom efter jul. Har redan önskat mig ny hårfön och plattång som min frisör skulle köpa in åt mamma, real stuff! Kanske ska önska sig en till chihuahua? En långhårig? I know, im mad!

Hittat en topp jag vill ha, funderar på att beställa den när lönen kommer.




Visst är den najs?

Också denna mysiga hoodie som jag kan ha under min väst





Vet fortfarande inte vad jag önskar mig i julklapp dock.. hmm! Av Anton önskar jag mig nog en rosa iPod Nano. Men de får jag nog inte :D Fick världens bästa julklapp förra året av honom, sex and the city dvd-boxen. Me like a lot!

Detta vill jag köpa också, så jag kan få äkta kyssläppar :D




Ska nog faktiskt testa det, bara för att se om det funkar, vill ha större överläpp *nicka*

Well.. va ska man skriva mer? Jag e rätt trött faktiskt, och tänka på jul gör mig ännu tröttare. Önskar att det blev sommar igen, jag gillar inte vinter. Enda bra med vinter är, jul, klementiner och födelsedag. Sen är det ju faktiskt ganska mysigt när alla lamporna kommer upp, ser så varmt ut hemma hos alla då :)

Nej nu ska jag ut en sväng med Lusen!
Ha de gott! Krams

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida