måndag, februari 19, 2007

Uthängd!

Kolla här, jag har blivit uthängd för något jag inte gjort!! Hahaha, fantastiskt roligt! Konstigt att inte människor kontaktar en om det är nåt utan istället hänger ut en på bloggen. Suck... Kan inte göra annat än rulla med ögonen och sucka lite till.

Klicka för större bild





7 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Oki, varför skrev du inte de i dina inlägg då? Vill inte bråka med dig men undrar bara varför du skrev att du kan hålla med om att de e kul å störa sig på mig blogg?

13:58  
Blogger Mikka sa...

Like i said, it wasn't me!

14:04  
Anonymous Anonym sa...

Mikka: kolla på kommentaren du skrev i mitt inlägg "Trevlig Kväll" (då du kommenterade att ja hade en fin blus) De finns ingen mail eller URL som jag kan kontakta dig på.

Men oki, då får vi anta att de var din kompis som skrev de några minuter efter din kommentar. Men du måste ju erkänna att de e svårt för mig att fatta att de inte va du. Med tanke på att "samma" person skriver en tasky kommentar med samma ip som du några mig efter...Men ska självklart ta bort ditt namn ur inlägget :)

14:09  
Anonymous Anonym sa...

P.S. Jätte söt vovve :)

14:10  
Anonymous Anonym sa...

Sådär nu står det inte Mikka längre i inlägget :) Men du får jätte gärna fråga din kompis varför hon stör sig på bloggen om du har lust...

14:11  
Blogger Mikka sa...

Tack för det.

14:14  
Anonymous Anonym sa...

Oki då vet vi det :) Men om hon i framtiden har tänkt å kommentera något mer på bloggen så kan du ju tipsa henne om att skriva sitt namn. Kan ju bli sånna tråkiga missförstånd annars ;)

14:19  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida